Masterclass “Jouw (on)zekerheid ontrafeld met 4 handvatten”

Houdt onzekerheid jou steeds in de greep in je werk? Stop met doormodderen en ga erover in gesprek.

> Merk jij dat je weleens vastloopt in je werk?

> Vermijd je lastige situaties of uitdagingen?

> Zeg je te vaak 'ja' op nieuwe klussen of taken?

 

Tijdens deze korte online masterclass krijg je vier handvatten hoe je zowel je onzekerheid als je zekerheid in kaart kunt brengen om jouw zelfbeeld te ontrafelen.

Misschien sluit je wel je ogen voor je eigen onzekerheid en je negatieve zelfbeeld. En ga je gewoon door zonder hulp in te schakelen.

Of ben je zelfs ten strijde getrokken en vecht je tegen je negatieve zelfbeeld, want je bent er helemaal klaar mee. En begrijpelijk.

Tijdens de masterclass krijg je informatie over hoe je onzekerheid bij jou werkt in plaats van te strijden en je ogen ervoor te sluiten. Je leert hoe je op een afstand naar jezelf kunt kijken.

Na de masterclass kun je met die informatie zelf jouw onzekerheid in kaart brengen en een eerste stap zetten naar iets meer zekerheid.

NB: Deze masterclass is hoofdzakelijk informatief van aard en kosteloos. Aan het einde doe ik je een prijsaanbod voor een mogelijke vervolgstap.


Voor wie: werkenden in bedrijfsleven/overheid die een eerste stap willen zetten om hun onzekerheid in het werk in kaart willen leren brengen.

Presentator: Sanneke Kats | Kats en coaching

Wanneer: vrijdag 15 maart 2024

Aanmelden: klik hier om je aan te melden